Pensionari Pensie Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania - ANPR
Steagul Romaniei Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania ANPR Steagul Uniunii Europene
Prezentare Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania
Parteneri sociali
Publicitate Asoclic
Sigla Covalact
Orkla Foods - Productie Ardeealul
Agricola Bacau
Fabrica Titan SA
biscuiti ulker
sigla Toneli
sigla Tymbark
sigla Hofigal
Hochland

Rostar
Ana Pan
Danone
Catena
Kandia - Dulce
Banner ANPR

COMUNICATE A.N.P.R. in anul 2012

COMUNICAT

ROMÂNI DE PRETUTINDENI, CETĂŢENI AI CAPITALEI,

    Ne mai despart câteva zile de 1 Decembrie 2012, Ziua Naţională a României.
Acum 94 de ani – la 1 Decembrie 1918 – prin voinţa lui Dumnezeu şi a Marii Adunări Naţionale din 1918, de la Alba Iulia, a fost făurită România Mare, act crucial în destinul tuturor românilor, prefaţat de alte două momente de importanţă istorică, unirea Basarabiei cu România la 27 martie/9 aprilie 1918 şi cea a Bucovinei de la 15/28 noiembrie 1918. 

     Onoraţi concetăţeni,
     Constatăm că aniversarea celor 94 de ani de la alcătuirea României Mari între graniţele sale fireşti - de la Nistru până la Tisa, Dunăre şi Marea Neagră - este aproape ignorată de clasa politică românească. Sărbătoarea Naţională a României, 1 Decembrie, a fost şi este extrem de puţin mediatizată în ultimii 23 de ani de zile.
     Cu acest prilej Asociaţia Naţională a Pensionarilor din România, organizaţie caritabilă, socio-culturală şi de atitudine civică împreună cu Asociaţia Naţională a Paraşutiştilor Condor din România vă îndeamnă să fiţi mândri că sunteţi martorii unui asemenea moment măreţ şi să vă amintiţi că înaintaşii noştri – zecile de mii de soldaţi anonimi, ţăranii, meseriaşii, muncitorii, intelectualii, preoţii din întreg rotundul românesc şi elita politicienilor de la început de secol - s-au dedicat cu toată priceperea, dăruirea şi puterea de muncă înfăptuirii Statului Naţional Unitar Român, aşezat între graniţele strămoşeşti aşa cum l-au visat dintotdeauna generaţiile care i-au precedat.
     Să găsim cele mai adecvate modalităţi de sărbătorire sinceră, demnă şi amplă a marelui eveniment de la 1 Decembrie.

     Cetăţeni,
     Asociaţia Naţională a Pensionarilor din România va cheamă cu mic cu mare să fim împreună la marcarea clipei rememorative, sâmbătă 1 Decembrie 2012, la statuia gloriosului domnitor Mihai Viteazul. Vă aşteptăm să depuneţi o floare alături de noi la statuia întâiului unificator de ţară, Mihai Viteazul, locul de unde acum 94 de ani le-au vorbit bucureştenilor cei patru soli din Transilvania însărcinaţi să aducă Regelui Ferdinand, actul Unirii celei Mari.

Preşedinte ANPR
Ştefan Dumitrescu

COMUNICAT

412 ani de la Unirea Principatelor Române (1600)
94 de ani de la Unirea cea Mare (1918)

APEL CĂTRE NAŢIUNE 

     La 1 decembrie se vor împlini 94 de ani de la Marea Unire întregită cu Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia – moment istoric în care s-a hotărât unirea pentru totdeauna a Ardealului, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu Patria-Mamă, România. Atunci s-a reîntregit România Mare după ce în prealabil reveniseră la sânul Patriei şi Basarabia (27 martie/9 aprilie 1918) şi Bucovina (15/28 noiembrie 1918).
     A fost un act de dreptate Istorică pentru neamul românesc.
     Marea Unire din 1918 a fost, şi va rămâne o sublimă pagină a istoriei neamului nostru; desăvârşirea unităţii statale româneşti nu a fost opera numai a unui partid politic, a unui guvern… EA este rodul direct al conştiinţei de neam păstrate de secole la rând în profida vitregiilor vremurilor, apăsării celor trei imperii înconjurătoare, o concretizare a conştiinţei de unitate a neamului nostru.
     Remarcabila dăruire a unor fruntaşi politici români, de diverse culori şi profesii, a fost nucleul care a coagulat dorinţele partidei naţionale puternic majoritară în toate provinciile istorice româneşti! Templul României Mari a fost clădit de Marile Adunări Populare Naţionale ale românilor din toate provinciile româneşti, apăsate de jugul ţarist rus, austro-ungar din Basarabia, Bucovina, Transilvania.
     La Alba Iulia au venit de-au semnat Actul Unirii 1228 delegaţi de drept, aleşii în adunările ce au avut loc în circumscripţiile electorale de atunci. Aceşti delegaţi, aceşti fii de seamă ai românilor transilvăneni, bucovineni, basarabeni, au încununat, prin contribuţia lor, făurirea României Mari.
     Avem - faţă de aceşti eroi ai destoiniciei şi credinţei neamului – datorii mari şi multiple; una singură avem a o împlini acum, în această toamnă, iarnă şi până-n primăvară, nemurirea numelor lor în satele şi oraşele care i-au trimis să voteze Unirea cu Ţara, fie ei ţărani, meseriaşi, intelectuali, soldaţi, ofiţeri, preoţi.

Preşedinte ANPR
Ştefan Dumitrescu

COMUNICAT A.N.P.R.

   Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania cu ocazia sarbatoririi la 1 octombrie 2012 a „Zilei Internationale a Varstei a Treia” organizeaza programe socio-culturale care se vor derula in perioada 02.10.2012 - 19.10.2012 la sediul A.N.P.R. intre orele 11.00 - 14.00.
   Cu aceasta ocazie se vor distribui pachete cu produse agro-alimentare, vestimentatie, incaltaminte pentru copii si lenjerie de pat membrilor A.N.P.R. la sediul din str. Lipscani, nr. 104, sector 3, Bucuresti.
   Realizarea acestor programe socio-culturale nu ar fi fost posibile fara aportul material si financiar oferit de urmatorii sponsori:
      - ROSTAR SA
      - SC SIMIDON SRL
      - SC TITAN SA
      - SC PARALELA 45 TURISM SRL.

   Consiliul Director al ANPR multumeste sponsorilor nostri generosi care au raspuns promt apelului nostru pentru sustinerea si realizarea programelor socio-culturale.

                  Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania
                                                OMAGIAZA


   Pensionarii si varstnicii care constituie tezaurul de inteligenta, gandire, experienta si intelepciune a poporului roman.
   1 octombrie, reprezinta un moment aniversar, iar in cazul dvs. suntem cu atat mai sensibili pentru ca sunteti strabunicii, bunicii si parintii nostri si vrem ca la aceasta zi sa va adresam urari de sanatate, fericire si indeplinirea tuturor idealurilor precum si o viata mai buna, prosperitate, bucurie in suflete.
 
Presedinte ANPR
Stefan Dumitrescu

                                 COMUNICAT

   La clubul Asociaţiei Naţionale a Pensionarilor din România din str. Lipscani, nr. 104, sector 3, Bucureşti a avut loc joi 20.09.2012 un program de prezentare a unor facilităţi pe care Reţeaua de Farmacii CATENA le acordă pensionarilor care îşi vor procura medicamentele de la aceste farmacii.
   Prezentarea a fost realizată de domnişoara Maria Manoilă, agent de marketing a reţelei. În finalul expunerii au fost atribuite participanţilor drept cadou reduceri speciale, oferte şi promoţii precum şi produsele: PROPOLIS cu vitamina C şi EGMOVIT AGIL pentru persoanele care au depăşit vârsta de 50 de ani. 
   Asociaţia Naţională a Pensionarilor din România mulţumeşte Reţelei de Farmacii CATENA pentru programul realizat în favoarea celor 25 de persoane participante.

Preşedinte ANPR
Ştefan Dumitrescu

 

 COMUNICAT

       Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania si Asociatia Crestina „Sfantul Arhanghel Mihail” organizeaza in ziua de vineri 07 septembrie 2012 orele 17.00, la Sala A.G.I.R. din B-dul Dacia nr. 26-28 o Conferinta legata de rememorarea zilelor de:
  26 - 28 iunie 1940: Notele ultimative ale U.R.S.S. - Cedarea Moldovei dintre Nistru si Prut, a Bucovinei de Nord si a Tinutului Herta;
  30 august 1940: Dictatul de la Viena - Cedarea Nord-Vestului Transilvaniei;
  07 septembrie 1940: Tratatul de la Craiova - Cedarea Cadrilaterului

Pierderi teritoriale ale Romaniei

     La Conferinta vor sustine alocutiuni asupra acestor teme urmatoarele personalitati:
   - Prof. dr. Marin Mihai GIURESCU - „26-28 iunie 1940 - Consecinta Pactului Molotov-Ribentrop. Cedarea Moldovei dintre Nistru si Prut, a Bucovinei de Nord si a Tinutului Herta. Retragerea. Consecinte”
  - Prof. Gheorghe SELARU - „Dictatul de la Viena - Cedarea Nord-Vestului Transilvaniei. Retragerea. Consecinte”;
  - Prof. Virgil VASILESCU - „Tratatul de la Craiova - Cedarea Cadrilaterului. Retragerea. Consecinte”
    Dezbaterea va fi urmata de un moment literar-artistic realizat de binecunoscute personalitati ale scenei si artei romanesti.

        Presedinte A.N.P.R.              Presedinte Asociatia Crestina Sf. Arhanghel Mihail
    Stefan DUMITRESCU                                       Mihai SPIRACHE

COMUNICAT 

Pactul Ribentrop - Molotov    Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania si Asociatia Crestina „Sfantul Arhanghel Mihail” au organizat in ziua de joi 23 august 2012 orele 17.00, la Sala A.G.I.R. din B-dul Dacia nr. 26-28 o Conferinta legata de rememorarea zilelor de 23 august 1939: 73 DE ANI DE LA SEMNAREA PACTULUI  RIBBENTROP - MOLOTOV si 23 august 1944: 68 DE ANI DE LA INTOARCEREA ARMELOR IMPOTRIVA GERMANIEI HITLERISTE SI CAPITULAREA NECONDITIONATA IN FATA U.R.S.S.
    La Conferinta au tinut alocutiuni asupra acestor teme urmatoarele personalitati:
    Prof. Gheorghe SELARU - „Pactul Ribbentrop Molotov. Continut. Consecinte”;
    Conf.dr. Corneliu CIUCANU - „Situatia de pe front. Contextul geo-militaro-politic in care a fost data lovitura de stat de 23 august 1944. Intoarcerea armelor. Capitularea neconditionata.”
    Prof.dr. Radu CIUCEANU - „Consecintele capitularii neconditionate si a ocuparii Romaniei de armatele U.R.S.S.”
    Dezbaterea a fost urmata de un moment literar-artistic realizat de binecunoscute personalitati ale scenei si artei romanesti.

        Presedinte A.N.P.R.              Presedinte Asociatia Crestina Sf. Arhanghel Mihail
    Stefan DUMITRESCU                                       Mihai SPIRACHE

 COMUNICAT

Uciderea lui Mihai Viteazul       Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania si Asociatia Crestina „Sfantul Arhanghel Mihail” au organizat in ziua de 9 august 2012, o serie de evenimente omagiale legate de inplinirea a 411 ani de la moartea martirica a marelui Voievod si Domn MIHAI VITEAZUL INTREGITORUL.
       Incepand cu ora 9.00, la Sfanta Biserica Mihai Voda, ctitoria vrednicului de pomenire domn, a avut loc slujba de pomenire a celui cazut la data de 9 august 1601 urmata apoi, de la ora 11.00, de depunerea unor coroane de flori la statuia Domnului Mihai Viteazul de la Universitate.
       La ora 16.00, la Sala A.G.I.R. din B-dul Dacia nr. 26-28 a avut loc Conferinta cu tema „9 august 1601 - 411 ANI DE LA MOARTEA MARTIRICA A DOMNULUI MIHAI VITEAZUL, DOMNUL TARII ROMANESTI, AL ARDEALULUI SI A TOATA TARA MOLDOVEI” unde personalitati cunoscute ale vietii stiintifice si culturale romanesti precum Prof. dr. Dan Zamfirescu, prof. dr. Mihai Popescu si dr. Marin Alexandru Cristian au tinut alocutiuni asupra unor teme definitorii privitoare la viata si domnia marelui voievod si domn.
       Dezbaterea a fost urmata de un moment literar-artistic realizat de binecunoscute personalitati ale scenei si artei romanesti.

        Presedinte A.N.P.R.              Presedinte Asociatia Crestina Sf. Arhanghel Mihail
    Stefan DUMITRESCU                                       Mihai SPIRACHE

COMUNICAT A.N.P.R.

    Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania, Asociatia Nationala a Parasutistilor din Romania si Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronautici au organizat joi 19 iulie 2012, orele 17 la sala A.G.I.R. din B-dul Dacia, nr. 26-28, sector1 Bucuresti spectacolul omagial „GLORIE ARIPILOR ROMANESTI” cu prilejul sarbatoririi ZILEI AVIATIEI ROMANE SI A PATRONULUI SPIRITUAL SFANTUL PROOROC ILIE.
Ziua Aviatiei 2012    Deschiderea programului Zilei Aviatiei Romane a fost facuta de presedintele Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania,, Stefan Dumitrescu.
    Participanţii de onoare la spectacolul omagial au fost: general av. (r) Iosif Rus - preşedintele Asociaţiei Române pentru Propaganda şi Istoria Aeronauticii (A.R.P.I.A.), comandor (r) Gheorghe Iancu - preşedintele Asociaţiei Naţionale a Paraşutiştilor din România (A.N.P.R.), general Vasile Olaru – şef Departamentul Diplomatic din cadrul Cercului Militar Naţional care au rostit alocuţiuni.
    Spectacolul a continuat cu un moment folcloric în care şi-au dat concursul artişti îndrăgiţi ai scenei muzicale româneşti precum Tatiana Costea, Marius Pană, Cristi Simionescu şi alţii.
    În 20 iulie 2012, cu prillejul sărbătoririi Patronului Spiritual, Sfântul Ilie şi a Zilei Aviaţiei Române Consiliul Director al ANPR a depus o coroană de flori lla Monumentul EROILOR AERULUI.

Preşedinte A.N.P.R.
Ştefan DUMITRESCU

COMUNICAT A.N.P.R.

       Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania si Asociatia Crestina „Sfantul Arhanghel Mihail”, organizeaza vineri 15 iunie 2012, urmatoarele momente comemorative sau omagiale:

     - 09.30: Cimitirul Bellu - slujba arhiereasca de pomenire, cu binecuvantarea Sf. Arhiepiscopii a Bucurestilor, spre vrednica pomenire a marelui poet Mihai Eminescu, de la a carui trecere la cele vesnice se împlinesc 123 de ani. Se vor depune coroane de flori, se vor rosti alocutiuni si se vor împarti, dupa traditia crestina, cele randuite spre vesnica pomenire;

     - 11.30: Statuia lui Mihai Eminescu (Ateneul Roman) – depunerea unor coroane de flori, prilej cu care reprezentantii celor doua organizatii vor rosti scurte alocutiuni;

     - 17.00: Sala A.G.I.R. (B-dul Dacia nr. 26-28) – va avea loc dezbaterea cu tema „Mihai Eminescu – înalta constiinta crestin - romaneasca”, eveniment la care vor conferentia distinse personalitati ale vietii spirituale si culturale romanesti, în continuare desfasurandu-se un spectacol literar – muzical realizat cu participarea unor personalitati cunoscute ale scenei si ale artei romanesti.
       Bunul Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca în pace în Ceata Dreptilor pe acest vrednic de pomenire dreptmaritor crestin, autentic si virtuos înaintas, mare mucenic cazut pe Altarul sfant al Neamului romanesc!

Asociatia Nationala                                         Asociatia Crestina
a Pensionarilor din Romania                        „Sfantul Arhanghel Mihail”

 Comunicat A.N.P.R.

 
        Asociaţia Naţională a Pensionarilor din România, Asociaţia Culturală Pro Basarabia și Bucovina şi Asociaţia Creștină “ Sfântul Arhanghel Mihail”, au organizat în data de 24 mai 2012 evenimente omagiale legate de prăznuirea și sărbătorirea Zilei Înălţării Domnului și a Zilei Eroilor în următoarele locaţii:
        - 13.00: Parcul Carol (Libertăţii), la Monumentul Eroului Necunoscut;
        - 14.00: Cotroceni , la statuia Leul
        - 14.30: Academia Militară , la Monumentul Eroilor
        - 15.00: Universitate, Statuia lui Mihai Viteazul
        - 15.30: Biserica Sf. Gheorghe Nou (Km 0), la statuia Sf. Constantin Brâncoveanu

        Începând cu ora 13:00, la primele trei monumente enumerate mai sus, asociaţiile au organizat desfășurarea unor slujbe de pomenire a eroilor, a celor căzuţi nespovediţi, neîmpărtășiţi, fără lumânare și fără Sfânta cruce la căpătâi, cu binecuvântarea Sfintei Arhiepiscopii a Bucureștilor, urmate de depunerea unor coroane de flori, iar la ultima locaţie, si anume la statuia Sfântului Domn Constantin Brâncoveanu, se vor depunere  coroane de flori în acompaniamentul unor cântece ostășești interpretate de fanfara ANPR, dirijor Ion Drăgoi.
        După aceasta, președinţii celor trei asociaţii au rostit scurte alocuţiuni, iar programul   a continuat cu recitarea unor poezii în interpretarea unor artiști cunoscuţi ai scenei românești.
        În continuare, în Sfânta biserică s-a oficiat o slujbă de pomenire pentru iertarea păcatelor și spre vrednica adormire a sfinţilor mucenici și mărturisitori, săvârșiţi în prigoane și persecuţii, precum și a eroilor căzuţi cu onoare la datorie pe câmpurile de luptă.
        Cele trei asociaţii au colaborat strâns pentru buna organizare și desfășurare a evenimentelor mai sus prezentate, ce vin să comemoreze și să omagieze paginile unui trecut istoric mai îndepărtat sau mai apropiat, pagini ce au fost înnobilate de eroismul fără seamăn al înaintașilor noștri, a căror suferinţă și jertfă a fost cinstită prin ridicarea acestor monumente.
        Se cuvine să comemorăm această mare zi religioasă și istorică, cu adânci reverberaţii și semnificaţii pentru toţi românii, omagiind eroismul și jertfa depuse la piciorul Sfintei Cruci și pe altarul patriei de toţi acești vrednici dreptmăritori creștini și bravi înaintași!
        De asemenea Asociaţia Naţională a Pensionarilor din România a organizat şi un program social, cu această ocazie, în care s-au oferit pachete cu produse agro- alimetare la circa 250 persoane şi grupului de copii de la Grădiniţa Malaxa, nr. 189.

Preşedinte ANPR
Ștefan Dumitrescu

Comunicat al A.N.P.R.

  Asociaţia Naţională a Pensionarilor din România, Asociaţia Creştină „Sfântul Arhanghel Mihail”, Asociaţia C.A.R.P. Umanitatea Bucureşti, Asociaţia Naţională a Paraşutiştilor din România, Asociaţia Patrioţilor Români şi Asociaţia PRO Basarabia a organizat în data de 9 mai 2012, orele 15-18 un spectacol literar-muzical-coregrafic care a fost deschis cu intonarea imnului naţional „Deşteaptă-te române”. Spectacolul a continuat cu susţinerea de cu cuvântări şi alocuţiuni de către preşedinţii ONG-urilor organizatoare.
        Cuvânt de deschidere
        - Ştefan Dumitrescu – Preşedinte Asociaţia Naţională a Pensionarilor din România
        - Liliana Pagu – Preşedinte Femeilor din România
        - Mihai Spirache – Preşedinte Asociaţia Creştină „Sf. Arhanghel Mihail”
        Alocuţiuni
        - Conf. univ. dr. Gheorghe Iscru – „Proclamaţia de Independenţă de la 9 mai 1877”
        - Dr. Constantin Corneanu – „Campania din est: 1941-1944”
        După intonarea vechiului imn naţional „Tricolorul” a urmat recitarea de poezii cu participarea actorilor: Cristian Iacob, Gabriela Iacob, Florin Nan, Alin Panc, cântece populare cu profesor Camelia Stancu, imnuri cu profesor Elisabeta Dobrot, romanţe cu artista Tatiana Costea. Aviatorul pilot Petru Tămăşdan a cântat melodii îndrăgite ca „Noi decolăm” şi „O porumbiţă albă”. La pian ne-a încântat cu virtuozitatea de care a dat dovadă Valentin Cucu alături de Valentin Albeştean, la vioară. Grupul de copii de la Grădiniţa Malaxa nr. 189 au cântat diverse cântece şi dansuri populare şi patriotice. Fanfara ANPR a cântat diverse cântece ostăşeşti. Prezentatorul artistic al programului a fost îndrăgita actriţă Doina Ghiţescu.
        Programul omagial artistic a fost dedicat aniversării a 135 de ani de la Declararea Independenţei se Stat a Principatelor Unite (9 mai 1877 – 9 mai 2012), a 67 de ani de la Capitularea Germaniei naziste (9 mai 1945 – 9 mai 2012)  şi a 62 de ani de la Declararea Zilei Europei (9 mai 1950 – 9 mai 2012). 
Au fost invitaţi speciali reprezentanţi de seamă ai unor instituţii de cultură şi artă, unităţi de mare prestigiu naţional, precum: Academia Oamenilor de Ştiinţă – prof. univ. dr. Florea Dumitrescu, Asociaţia Cultul Eroilor – preşedinte general Petre Stoica, Asociaţia Naţională a Paraşutiştilor Condor din România – preşedinte comandor Gheorghe Iancu, Fundaţia Erou Căpitan Aviator Nicolae Şerbănescu – preşedinte Eleonora Arbănaş, Asociaţia CARP „Umanitatea” Bucureşti – vicepreşedinte general Gheorghe Popescu, Fundaţia Ştiinţifică Viteazul – Călugăreni – preşedinte Emilian Nicolae, Asociaţia Română Pentru Propaganda şi Istoria Aviaţiei – comandor Mircea Constantinescu. Alături de aceştia au mai fost prezenţi numeroase personalităţi ale vieţii economice, sociale şi culturale din România. Simpozionul şi programul artistic au fost oferite gratuit atât membrilor asociaţiilor organizatoare cât şi tuturor cetăţenilor Capitalei şi a avut loc la Sala A.G.I.R. din Bucureşti, B-dul Dacia nr. 26-28, sector 1, Bucureşti.

Preşedinte ANPR
Ştefan Dumitrescu

C O M U N I C AT  D E  P R E S A
CONSILIUL DIRECTOR AL ASOCIATIEI NATIONALE
A PENSIONARILOR DIN ROMANIA

 
        Cu ocazia intampinarii Sfintelor Sarbatori ale Pastelui, a organizat programul social intitulat „LUMINA PENTRU TOTI” ce s-a desfasurat in perioada  4 - 13.04.2012 la sediul central al A.N.P.R. din Str. Lipscani nr. 104, sector 3, Bucuresti. Programul social a constat in oferirea catre membrii A.N.P.R. si catre persoanele defavorizate incluse in acest program, de pachete continand produse alimentare. Fara indoiala toate aceste daruri nu ar fi fost posibile fara ajutorul sponsorilor nostri generosi, carora le multumim pe aceasta cale:
                S.C. TITAN S.A.
                S.C. AZUGA WATERS S.A.
                S.C. ANAPAN S.A.
                S.C. DANONE P.D.P.A. S.R.L.
                S.C. SIMIDON S.R.L.
                S.C. ALIZ IMPEX S.R.L.
                S.C. PARALELA 45 TURISM S.R.L.
                S.C. PARMALAT ROMANIA S.A.
                S.C. ROSTAR S.A.

        Doresc sa adresez tuturor membrilor A.N.P.R. din Capitala si din tara, cat si tuturor pensionarilor si varstnicilor din Romania, „PASTE FERICIT”, sanatate, fericire, prosperitate si traditionalul
                „LA MULTI ANI!” si „HRISTOS A INVIAT!”.

Stefan DUMITRESCU
presedinte A.N.P.R.

COMUNICAT

        ASOCIATIA NATIONALA A PENSIONARILOR DIN ROMANIA impreuna cu CENTRUL NATIONAL DE ARTA „TINERIMEA ROMANA” a organizat cu ocazia sarbatoririi la 8 martie 2012 a „ZILEI INTERNATIONALE A FEMEII” in data de 8 martie, la Sala de concerte din B-dul Schitu Magureanu nr. 4 (Pod Izvor) concertul spectacol „Cantec de primavara”.
        Cu această ocazie şi-au dat concursul solistii Ancuta Duca, Daniel Turica, Mirela Vlad, Tatiana Costea, Mihai Hrincescu, Marius Pana, cu participarea extraordinara a orchestrei Ansamblului Folcloric „Cununa Carpatilor”, dirijor Gheorghe Popa.
        De asemenea a recitat poezii si cunoscuta si indragita poeta acad. dr. Elis Râpeanu. Intrarea a fost libera!

Presedinte ANPR
Stefan Dumitrescu

COMUNICAT

         Cu ocazia Zilelor de 1 Martie si 8 Martie 2012 CONSILIUL DIRECTOR AL ASOCIATIEI NATIONALE A PENSIONARILOR DIN ROMANIA, va organiza programe socio-culturale intitulate „Ghioceii - Vestitorii primaverii” si „De ziua ei - 8 Martie - Ziua Internationala a Femeii”.
         Cu aceasta ocazie se vor distribui pachete membrilor A.N.P.R.
         Aceasta manifestare se va derula la Sediul Central al A.N.P.R. din str. Lipscani Nr.104, sector 3, Bucuresti, in perioada 6-7 martie 2012. Pe aceasta cale multumim sponsorilor nostri: AVON COSMETICS ROMANIA SRL, SC SIMIDON SRL, SC ANA PAN SA, SC DANONE P.D.P.A. SRL.

Presedinte ANPR
Ştefan DUMITRESCU

COMUNICAT

       ASOCIATIA NATIONALA A PENSIONARILOR DIN ROMANIA impreuna cu ASOCIATIA PATRIOTILOR ROMANI, ASOCIATIA NATIONALA A PARASUTISTILOR DIN ROMANIA „CONDOR” si ASOCIATIA ROMANA PENTRU PROPAGANDA SI ISTORIA AERONAUTICII, a organizat la 1 martie, cu ocazia sarbatoririi la 1 si 8 martie 2012 a „ZILEI MĂRTISORULUI” şi a „ZILEI INTERNATIONALE A FEMEII” un program cultural la sediul Fabricii de Parasute si Echipamente de Zbor „CONDOR” pus la dispozitie cu amabilitate de doamna director general Maria Voinea.
Programul cultural a fost sustinut de faimoasa artista a scenei romanesti, Tatiana Costea si acordeonistul Ilie Udilă. Cu această ocazie s-au oferit flori si ciocolata femeilor din cadrul Fabricii de Parasute si Echipamente de Zbor „CONDOR”. Tuturor femeilor, aceste fiinte minunate le multumim ca exista si le adresam din toată inima urarile noastre de sanatate, fericire si prosperitate. "La Multi Ani!"

Presedinte ARPIA
general (r) Iosif RUS
Presedinte ANPR
Stefan DUMITRESCU
Presedinte ARPIA Bucuresti
cpt. comandor (r)
Mircea CONSTANTINESCU

COMUNICAT

       ASOCIATIA NATIONALA A PENSIONARILOR DIN ROMANIA  impreuna cu ASOCIATIA PATRIOTILOR ROMANI si ASOCIATIA
NATIONALA A PARASUTISTILOR „CONDOR” din ROMANIA
cu
ocazia sarbatoririi la 14 Februarie 2012 a Zilei Indragostitilor - „Valentine’s Day”  si a zilei de 24 Februarie 2012 - „Ziua Tricolorului” si „Ziua Dragobetelui” a organizat un simpozion si o masa rotunda unde s-au evocat importanta zilelor mai sus menţionate.
      Tot cu această ocazie ASOCIATIA NATIONALA A PENSIONARILOR DIN ROMÂNIA a initiat un Program Social la sediul A.N.P.R. din str. Lipscani nr.104, sector 3, Bucuresti pentru membrii sai distribuind produse lactate oferite de sponsorul nostru generos, S.C. DANONE P.D.P.A. S.R.L.
       In cadrul simpozionului s-au discutat numeroase aspecte legate de:
           - Rolul si importanta femeii in societatea romaneasca;
           - Tricolorul romanesc - prezenta vie si indemn in constiintele romanilor;
           - Dragobetele - zi a iubirii, respectului, stimei si pretuirii femeii la romani;
           - Valentine’s Day - ziua tuturor indragostitilor.
        Acest program nu era posibil fara ajutorul generos al sponsorului mai sus mentionat caruia îi multumim pe aceasta cale.

Presedinte A.N.P.R.
Stefan DUMITRESCU

Parteneri ANPR
Federatia forumul Democrat Solidaritatea Romaneasca
ANCERM
ANPR Condor
ARPIA
Linkuri utile

CNPAS
Casa Nationala de Pensii
si Alte Drepturi de
Asigurari Sociale

CNAS
Casa Nationala de
Asigurari de Sanatate

ANAF
Agentia Nationala de Administratie Fiscala

Presedintia Romaniei
Presedintia Romaniei

Guvernul Romaniei
Guvernul Romaniei

 

Copyright@2012 - Pensionari Pensie Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania - ANPR