Pensionari Brasov. Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania - ANPR Filiala Brasov
Steagul Romaniei Filiala ANPR Brasov Steagul Uniunii Europene
Prezentare Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania
Banner ANPR
      Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania (ANPR) - Filiala Brasov este o organizatie obsteasca, umanitara, apolitica, neguvernamentala, non-profit, cu caracter educativ, socio-cultural si de atitutine civica, independenta, care promoveaza valorile democratiei si statului de drept, cu personalitate juridica constituita prin asocierea libera a pensionarilor din tara si de peste hotare, din toate categoriile, apartinand asigurarilor sociale de stat sau celorlalte sectoare de activitate, fara deosebire de origine etnica, religie, sex, categorie sociala, optiuni politice si filozofice in scopul sprijinirii, intrajutorarii si apararii drepturilor legitime ale pensionarilor si ale altor categorii defavorizate, conform recomandarilor ONU si Declaratiei Universale a Drepturilor Omului in vederea realizarii acestora in conditii de eficienta in beneficiul membrilor sai, fara discriminari si privilegii.

      Conducerea A.N.P.R. - Filiala Brasov

            Teodor PARASCAN -
Presedinte Filiala ANPR Brasov
                   Telefon: 0727.482.613; e-mail: teodorparascan@yahoo.com
            Maria GUGA -
Vice-presedinte Filiala ANPR Brasov
            Iulian ZAHARIA -
Secretar Filiala ANPR Brasov

    Pensionarii, membrii ANPR Filiala Brasov, ştiu să se distreze

      Au restaurantul lor la Braşov - „A La Grande” din B-dul Alexandru Vlahuta, nr. 10 (incinta ITC), unde îşi dau întâlnire în fiecare vineri şi sâmbătă seara la Clubul Pensionarilor.
      Mai nou, pensionarii braşoveni şi-au găsit un nou loc de distracţie. Astfel, în fiecare vineri şi sâmbătă, aceştia organizează în incinta restaurantului de la complexul ITC, seri dansante, unde îşi dau întâlnire peste 100 de persone vârstnice pentru socializare, şi în special pentru a dansa. Majoritatea dintre ei locuiesc în zona cartierelor Florilor, Scriitorilor şi Astra. „De mult ne-am dorit un loc unde să ne întîlnim, să discutăm despre problemele noastre şi, de ce nu, să ne şi distrăm un pic”, ne-a declarat Teodor Parascan, iniţiatorul acestor evenimente si presedintele Filialei Brasov a Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania. „Am găsit în acest loc ceea ce ne doream de mult, un local simplu (nu de fîţe) cu preţuri că pentru noi, şi muzica live aşa cum ne place”, a mai afirmat acesta. Pentru viitor,  cei din grupul de iniţiativă al acestor întâlniri săptămânale au de gand sa constituie la Braşov, o filială a Asociaţiei Naţionale a Pensionarilor din România, „fapt pentru care am demarat o campania de strângere de semnături, pentru a ne înregistra ca filiala”, după cum ne-a mai declarat domnul Parascan.
      Gazdele acestor evenimente sociale (Restaurantul „A La Grande”) s-au arătat şi ele încântate de succesul acestora, cu toate că la început s-au arătat destul de sceptici. „Ne bucurăm că putem oferi şi persoanelor de vârsta a treia un loc unde, la sfârşit de săptămână, se pot întâlni, pot dansa şi simţi bine, după o săptămînă de serviciu (cu nepoţii). Sperăm ca aceştia să vină în mod constant la aceste petreceri pe care le găzduim şi suntem onoraţi că putem face acest lucru”, ne-a declarat patronul locaţiei, Iulian Zaharia.
Clubul Pensionarilor ANPR Brasov

Parteneri ANPR
Federatia forumul Democrat Solidaritatea Romaneasca
Asociatia Reintregirea Patriei
ANCERM
ANPR Condor
ARPIA
CARP Umanitatea
Linkuri utile

CNPAS
Casa Nationala de Pensii
si Alte Drepturi de
Asigurari Sociale

CNAS
Casa Nationala de
Asigurari de Sanatate

ANAF
Agentia Nationala de Administratie Fiscala

Presedintia Romaniei
Presedintia Romaniei

Guvernul Romaniei
Guvernul Romaniei

 

Copyright@2012 - Pensionari Asociatia Nationala a Pensionarilor din Romania - ANPR Filiala Brasov